Montering af døre og vinduer

Montering af døre og vinduer

Kvalitetsbevidst håndværk

Der kan være en række gode grunde til at få monteret nye døre og vinduer. De nuværende kan være beskadiget eller nedslidte efter flere år i husstanden.

Dette betyder ofte, at isoleringsevnen er forringet, hvilket kan mærkes på varmeregningen såvel som på velværet ift. støj udefra. Hertil at dørenes og vinduernes udseende ikke er det samme, som det var dengang de blev monteret. Montering af nye døre og vinduer kan derfor være en økonomisk fornuftig investering, såvel som en investering der giver huset et frisk pust.

Overvejer du at få monteret nye vinduer og/eller døre, så er vi det rette valg. Med en fagudlært tømrermester ved din side er du sikker på, at du får et holdbart og smukt resultat, som du kan være tilfreds med mange år frem. Hertil undgår du at stå tilbage med en række fejl og mangler, som skal rettes. Med vores brede faglighed finder vi de mest funktionelle og moderne løsninger til din bolig.

Montering af nye vinduer i Ringsted

Montering af nye døre og vinduer til tiden

Hos MB Byg & Anlæg er vi af den overbevisning, at en aftaler er en aftale.

Du skal kunne stole på din tømrer, og det kan du hos os. Din opgave er derfor ikke blot endnu en ordre i kalenderen men en prioritet. Vi kommer altid til tiden, og overholder altid det aftalte. Dette er ikke blot din garanti for veludført håndværk til tiden, men også for at undgå ubehagelige overraskelser på regningen.

Vi sætter en ære i vores arbejde, og det afspejler sig i vores resultater. Hos os bliver der ikke gået på kompromis med kvalitet. Du kan derfor trygt overlade vinduerne og dørene til os.

Tømrermester Magnus

Lad os realisere din drøm

Står du allerede nu, og overvejer hvordan vi kan hjælpe dig med montering af nye døre og vinduer? Lad os tage en uforpligtende snak allerede i dag. Kontakt os på telefon 40 56 02 68 eller e-mail mbbyg@mail.com.