Nyt tag

Taglægning af professionelle

Et tag bæger ofte præg af den tid, som det er lagt i. Taget er den del af huset, som er mest udsat for det hårde og barske danske vejr.

Blæst, sol, regn og sne har især påvirkning på tagets udseende og holdbarhed. En tagudskiftning kan være omfattende og dyr, og der skal træffes en lang række valg i processen. Et nyt tag skal dog ses som en investering. Er taget i dårlig stand, vil det være i fare i eksempelvis stormvejr. Er taget utæt, kan det resultere i alvorlige og dyre råd- og svampeskader. Dette gælder ikke kun selve taget, men også resten af huset. Et nyt tag giver derfor ikke kun huset et nyt og frisk pift, men er en økonomisk såvel som en sikkerhedsmæssig investering.

Står du derfor, og overvejer om det er på tide at få lagt et flot nyt tag? Så er du det rette sted. Hos MB Byg & Anlæg er vi eksperter i taglægning. Vi sætter en ære i vores arbejde, og går ikke på kompromis med kvalitet. Hertil efterlader vi aldrig en opgave, før den er 100% udført. Men måske vigtigst af alt, før du er 100% tilfreds. Ved at få lagt et nyt tag af en fagudlært tømrer, er du sikker på, at der ikke er fejl og mangler.

Nyt tag til fornuftige priser

Hos MB Byg & Anlæg er vi af den overbevisning, at det ikke skal koste en formue at få et nyt og smukt tag.

Vi har altid kunden i fokus, og lytter derfor altid til dine behov og ønsker. Ud fra disse og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen den bedste løsning til den absolut bedste pris.

Vi tror ikke på problemer men derimod løsninger. Derfor tager vi imod enhver opgave med åbne arme og et smil på læben. Dette gælder store som små opgaver omhandlende nyt tag. Derudover overholder vi altid vores aftaler. Dette er din garanti for, at vi altid kommer til tiden, og løser opgaven inden for den aftalte tid.

Lad drømmen om et nyt tag starte

Start dialogen omkring dit nye tag allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak, og giver et uforpligtende tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 40 56 02 68 eller e-mail mbbyg@mail.com.