Vi lægger nyt tag på Sjælland

Vi lægger nyt tag på Sjælland

Hos MB Byg & Anlæg står vi klar til lægge nyt tag på din bolig. Vi yder kvalitetshåndværk til en fair pris i Ringsted, Næstved, Slagelse og langt det meste af Sjælland. Kontakt os i dag for at høre nærmere.

Taglægning af professionelle

Går du og drømmer om et nyt tag? Et tag slides med tiden af vind og vejr, og engang imellem kræver det, at blive udskiftet. Det kan være, det har fået skader, er utæt eller at bygningen simpelthen bare trænger til et nyt pust.

Et nyt tag kan øge ejendomsværdien og give et ældre hus et helt nyt og forfriskende udseende. Desuden udsættes tage i dag for ekstra kraftigt vejr på grund af de mange kraftige storme, der er begyndt at hærge over Danmark de senere år. Et nyt tag fremtidssikrer din bolig.

Nyt tag monteret i Slagelse

Vi går højt op i god kundeservice

Hos MB Byg & Anlæg får du lidt mere end bare en professionel tømrer og et nyt tag. Vi sætter nemlig en ære i ikke kun at yde et godt stykke arbejde, men også at skabe god kundeservice. Desuden mener vi, at godt kvalitetshåndværk ikke behøver at koste en formue. Hos os får du:

  • konkurrencedygtige priser

  • uforpligtende tilbud

  • vi varetager alt fra totalentrepriser til små opgaver

  • skræddersyede løsninger

  • god kundeservice

Først når du som kunde er tilfreds med resultatet, er vi tilfredse med vores arbejde.

Montering af nyt tag i Slagelse

Lad drømmen om et nyt tag starte

Hvis du går med en drøm om et nyt tag eller blot ønsker at høre mere om hvad det koster for lige netop dig, er du velkommen til at ringe til os. Vores tilbud er altid gratis og uforpligtende.

Vi kan fanges på 40 56 02 68. Du kan også altid sende en mail til mbbyg@mail.com eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Vi lægger nyt tag i Ringsted, Næstved, Slagelse og langt det meste af Sjælland.

Vi ser frem til at høre fra dig!