Renovering af tag

Renovering af tag

Skal du have udført renovering af tag i den nærmeste fremtid? Som professionelle fagmænd står vi klar til at hjælpe dig lige fra rådgivning til udførelse. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på renovering af tag.

Vi udfører professionel tagrenovering

Dit tag bliver udsat for lidt af hvert – især med de kraftige storme, der er begyndt at rase over Danmark de senere år. Det er vigtigt, at det er holdbart. Hvis standen er dårlig, kan det være usikkert at opholde sig i nærheden af, og utætheder kan bl.a. forårsage fugtskader. Fugtskader kan kræve en større udbedring, og kan let gå hen at blive en halvdyr fornøjelse, især hvis det ikke udbedres hurtigst muligt.

Vi står klar til at hjælpe dig med renovering af tag. En tagrenovering kan desuden få ejendomsværdien til at stige. Vi står klar ved telefonen hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning. Vi står også klar til at hjælpe, hvis din bolig skal have helt nyt tag.

Nyt tag monteret i Slagelse

Vi værner om dig som kunde

Det er ikke kun renovering af tag og andet tømrerarbejde, vi går op i. Vi værner meget om vores kunder, og går op at have en god dialog gennem hele processen. Derudover mener vi ikke, at god service og højt kvalitetsarbejde behøver at koste en formue.

Hos MB Byg & Anlæg får du:

  • fair priser

  • uforpligtende og gratis tilbud

  • skræddersyede løsninger

  • højt kundeserviceniveau

MB Byg & Anlæg har monteret nyt tag i Slagelse

Få et tilbud på renovering af tag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for et tilbud på renovering af tag. Det kan også være, at du har spørgsmål, eller bare har brug for råd og vejledning. Vi udfører tagrenovering i Ringsted, Næstved, Slagelse og på det meste af Sjælland.

Du kan ringe på 40 56 02 68 eller sende os en besked via mbbyg@mail.com. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage, når vi har mulighed.

Vi glæder os til at udføre renovering af tag for dig!