Lad os opføre din nye træterrasse

Lad os opføre din nye træterrasse

Lad os realisere dine drømme om en ny træterrasse, så du kan nyde ekstra godt af de varme sommerdage, gæster på terrassen eller lune sommernætter foran havepejsen. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig i mål.

Hos MB Byg & Anlæg er vi specialister i opførelse af træterrasse. En træterrasse er nemlig ikke bare en terrasse af træ. Det kræver ekspertise, hvis den skal se pæn ud og holde i mange år. Derfor anbefaler vi, at du rådfører dig med fagfolk, der kan dele ud af deres faglige ekspertise.

Vi står klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, eller brug for råd og vejledning. Du er også altid velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud på netop den træterrasse du drømmer om.

Opbygning af ny træterrasse

Hos os får du lidt mere end bare en træterrasse

Vi værner om dig som kunde. En god kunderelation med gode dialoger er nemlig omdrejningspunktet for et godt resultat. Vi er først tilfredse med vores arbejde, når du er. Lad os stå for opførelsen af din nye træterrasse og få:

  • højt kundeserviceniveau

  • fair priser

  • altid gratis og uforpligtende tilbud

  • skræddersyede løsninger der passer dig

Vi mener ikke at godt håndværk skal koste det hvide ud af øjnene. Derfor får du altid konkurrencedygtige priser hos MB Byg & Anlæg. Kontakt os allerede nu for at få et tilbud.

Opbygning af træterrasse

Din nye træterrasse ligger et opkald væk

Hvis du går og drømmer om en ny træterrasse kan du altid ringe og få et uforpligtende og ganske gratis tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os hvis du mangler sparring eller har spørgsmål. Vi udfører tømreropgaver i Ringsted, Næstved, Slagelse og det meste af Sjælland.

Vi kan kontaktes på 40 56 02 68 eller e-mail mbbyg@mail.com. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!