Terrasser

Specialister i træterrasser

Skal du have en ny og flot træterrasse? Så er du det rette sted. Vi er eksperter i opførsel af træterrasser, og sørger for at skabe et holdbart resultat, som du kan være tilfreds med mange år frem.

En træterrasse kan aldrig blive vedligeholdelsesfri, da træ er et organisk materiale, som naturligt vil blive brudt ned med tiden. Der er dog mange faktorer, som kan gøre vedligeholdelsesprocessen nemmere og terrassens levetid længere. Dette er eksempelvis, om den er bygget uden direkte kontakt til jorden, de materialer som den er bygget i og meget mere.

Vi anbefaler derfor altid, at du rådfører dig med fagudlærte og professionelle fagfolk, når du skal have anlagt en ny træterrasse. På den måde undgår du fejl og mangler, som kan være en ekstra udgift på sigt. Med MB Byg & Anlæg som din samarbejdspartner er du sikret kvalitet i højeste klasse.

En bred vifte af mulighederne

Vi står klar til at hjælpe dig, med at få realiseret drømmen om en ny og moderne træterrasse.

Om det er en allerede eksisterende terrasse, der skal udvides til en større, eller om det skal være en splinterny terrasse, så klarer vi den for dig. Hertil bistår vi gerne med kyndig vejledning ift. placering, og valg af materialer. Vi lever af tilfredse kunder, og derfor vil vi dig det bedste. Vi lytter derfor også altid til dine behov og ønsker. Ud fra disse finder vi sammen den bedste løsning, til den absolut bedste pris.

Få et uforpligtende tilbud på din nye træterrasse

Ønsker du, at høre hvordan vi kan hjælpe dig, med at få opført en ny og smuk træterrasse? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi tager en uforpligtende snak omkring mulighederne, og giver gerne et unikt tilbud på udførelsen. Vi kan kontaktes på telefon 40 56 02 68 eller e-mail mbbyg@mail.com.